Typehuse

Det kendetegner typehuse, at de er bygget over samme skabelon. Det betyder, at typehuse kan fremstå som meget ensartede. Det betyder også, at vejen fra beslutning til igangsætning af byggeriet af typehuse også er kortere. Det skyldes den mere enkle proces både ved at tegne ændringer på typehuse og til at få disse godkendt ved respektive myndigheder. Da myndighederne i forvejen har godkendt de øvrige dele af typehuset, skal de kun se på ændringerne i byggeriet. I sidste ende kan der være en betragtelig besparelse ved at bygge typehuse i forhold til et arkitekttegnet hus, hvor både arkitekttegningen og godkendelsesprocessen skal ske for hvert enkelt hus.

Typehuse - individuelt tilpasset

Typehuse, kan sagtens være individuelt tilpassede. Arkitekttegnede huse giver ultimativ frihed til design og indretning. Elementbyggeri er fuldstændig låst til de oprindelige tegninger for at holde prisen i bund. Typehuset er mellemvaren, hvor det er muligt at have frihed til at ændre design, indretning og udformning og alligevel have en fornuftig slutpris, som ikke giver søvnløse nætter resten af livet.

Hos Tørringhuset kan vi bygge jeres drømme ind i jeres nye typehus. Det kan vi, så snart vi ved, hvad det er I ønsker og I skal derfor kontakte os for en uforpligtende afklaring af det videre forløb.

  • Bruno Sørensen Byg A/S
  • Bredgade 50
  • 7160 Tørring
  • T: 7670 9060 (byg)
  • T: 7580 2060 (udlejning)