Jeres drømmehus

Måske har i allerede et klart billede af jeres drømmehus, lige fra stil og materialevalg til indretning. Måske ønsker i kreativ inspiration og professionel vejledning for at komme videre med et drømmehus I selv har designet, formet og indrettet med interiør, udsmykning og farver - helt som I ønsker det. 

Drømmehuset den ideelle ønskebolig - og så lidt mere.

     
   

Typehuset - individuelt tilpasset

Et godt sted at starte er i Tørringhusets inspirationskatalog der indeholder et hav af typehuse af forskellig størrelse, som ikke er låst ved det. I princippet kan vi bygge et hus med lige den størrelse i ønsker. 

Typehusene skal ses som et ideoplæg og inspiration til jer. Tørringhusets typehuse kan nemlig tilrettes, så de opfylder lige netop jeres ønsker og behov - og så mere end i drømmer om.

Har I specielle ønsker der kan gøre Tørringhusets typehus til jeres helt eget drømmehus, så kontakt os for et uforpligtende møde for at få lagt jeres ønsker i de rigtige rammer. Kontakt os for at aftale et uforpligtende møde, så vi kan få vendt jeres ønsker sammen.

     
   

 

Drømmehuset - med tryghed og trivsel

Det er vigtigt for os, at I føler jer tryg i hele processen. Det betyder også, at vi er helt sikre på hvad det er I ønsker. Vi har derfor skrevet ned, hvad det er vi er enige om, inden vi går i gang med de praktiske dele af jeres byggeprojekt. På den måde har I også sikret jer et nyt hus med de muligheder I finder frem til, som lever op til gældende lovgivning og til en forud kendt fast pris. En pris der kontraktligt står fast - også den dag vi skal afregne.

  • Bruno Sørensen Byg A/S
  • Bredgade 50
  • 7160 Tørring
  • T: 7670 9060 (byg)
  • T: 7580 2060 (udlejning)