Selvbyg og typehus

Ordsproget siger, at selvgjort er velgjort. Det er sikkert også korrekt i rigtig mange tilfælde - også når det gælder selvbyg. Med selvbyg er der også en meget større opgavemængde for jer end ved at være bygherre for et byggeri af typehus. Ved selvbyg skal I selv sørge for alt. Det betyder ikke, at I skal udføre alt arbejde. Det betyder, at I skal planlægge hver eneste proces i jeres selvbyg projekt eller I skal købe jer til nogen som kan. Ved at vælge et typehus, har I frigjort jer fra det ansvar det er at få alle dele til at klappe i den rigtige rækkefølge, til den rigtige tid og måske også til en forud kendt pris. Hvis I vælger et nyt typehus fremfor selvbyg slipper I også for at skulle rykke for udeblevne håndværkere, hvis ikke de er pålidelige.

Med et typehus fra Tørringhuset er der taget hånd om alle de praktiske dele af processen - også til valg af håndværker. Til forskel fra selvbyg har vi en fast plan vi går frem efter, når vi skal bygge et typehus. Det har vi haft i de mere end 30 år, vi har været på markedet. Vi kan derfor garantere for, at vi ved hvad vi taler om og at I får både den kvalitet vi aftaler og en kvalitet vi vil være bekendt at stå inde for.

Ved selvbyg kan huset blive nøjagtig det drømmehus I ønsker. Til forskel fra et typehus er der så også meget andet ekstra i processen der skal tages stilling til. Vi kan lave et individuelt tilpasset typehus til jer. Mindre kompliceret og sandsynligvis også hurtigere end I selv kan bygge.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne og se også vores oversigt, for at få ideer til størrelse og indretning.

  • Bruno Sørensen Byg A/S
  • Bredgade 50
  • 7160 Tørring
  • T: 7670 9060 (byg)
  • T: 7580 2060 (udlejning)