Igang med nybyggeri

Når I skal vælge jeres ny bolig er det oplagt st se på, hvilke muligheder der er og hvilke fordele I kan have ved de forskellige muligheder. En af modellerne er nybyggeri, hvor I selv bliver bygherre for projektet og dermed også har frie hænder til at bestemme indretning og udformning af jeres nye bolig. Med nybyggeri er I ikke låst af de rammer der ligger ved at vælge et allerede færdigbygget hus, som I kunne gå igang med at ombygge.

Nybyggeri - hvorfor

Når I går i gang med jeres nybyggeri vil I finde glæde ved at skulle vælge materialer, interiør og indretning og I vil glædes over, at I kan få de vigtigste rum tilpasset jeres nybyggeri, så de falder fuldkommen i jeres smag og efter jeres ønsker. Med nybyggeri vil det være muligt at tilpasse huset ned til mindste detalje. Hos Tørringhuset hjælper vi jer igang og gennem denne proces og vi starter allerede ved de indledende møder, hvor vi kredser os ind på de ønsker I har til jeres nybyggeri.

Nybyggeri - udfordringerne

I vil også opdage at det bliver en udfordring at få planlagt processerne i jeres nybyggeri. Køkken og badeværelse skal vælges, før de kan sættes op og det er ikke helt ligegylidgt hvornår I får bestilt gulvbelægning. Jacuzzi skal også vælges før et givent tidspunkt i planen for jeres nybyggeri, da det indgår som en del af et af husets mest tidskrævende rum. Mangler I sparring, kan vi fra Tørringhuset hjælpe jer med skub i den rigtige retning, så i får fundet den optimale løsning til jeres nybyggeri.

Nybyggeri - fordelene

Jeres nybyggeri kan blive det ultimative drømmehus.

 

  • Bruno Sørensen Byg A/S
  • Bredgade 50
  • 7160 Tørring
  • T: 7670 9060 (byg)
  • T: 7580 2060 (udlejning)